Gemakkelijke zege FC Westland/EventPlaza

De zaalvoetballers van FC Westland/EventPlaza hadden een gemakkelijke avond op bezoek bij promovendus BVCB. In Berkel & Rodenrijs leidde FCW al na 2 min. met 0-2 en bleef daarna continue aan de goede kant van de score wat uiteindelijk resulteerde in een 3-6 zege.

Door treffers van Mo el Osrouti en Kaz van oostrom-Soede was er een snelle 0-2 voorsprong en na de 0-3 van Brahim Saidi, na 12 min., leek er niets aan de hand. De grootste vijand werd echter gemakzucht. Zo kwam BVCB door een vrije trap en een strafschop, na ongelukkig “hands”, tot een 2-3 ruststand. De openingsminuut na de pauze was het echter Mo el Osrouti die de marge weer vergrootte. Deze werd groter toen Kaz van Oostrom-Soede FCW op 2-5 bracht tijdens een man meer periode na een rode kaart van Mohammed el Hachioui, na 2 keer geel. De Westlanders verzuimden vooral de 2e helft de score ver uit te breiden en uiteindelijk bracht Mo el Osrouti met zijn 3e treffer de eindstand op 3-6. Coach Huib van Oostrom-Soede was gematigd tevreden. De punten waren binnen maar tegen de meer geroutineerde ploegen had FC Westland op deze manier geen punten binnen gehaald. Teveel kansen werden gemakkelijk om zeep geholpen door gebrek aan scherpte. Tegen FSG moet het beter a.s. vrijdag 20 sept. Dan ontvangt FC Westland deze ploeg uit Geleen. Om 20:30 uur wordt er afgetrapt in de Westlandhal in `s Gravenzande. De Toegang is gratis !

 

01           0-1         Mo el Osrouti

02           0-2         Kaz van oostrom-Soede

12           0-3         Brahim Saidi

16           1-3         Mohammed el Hachioui

16           2-3         Huub van Heijningen

21           2-4         Mo el Osrouti

26           2-5         Kaz van oostrom-Soede

27           3-5         Mounir Boukhari

28           3-6         Mo el Osrouti

 

Gele Kaarten:

Mo Laari                (FCW)                                AM-12 1e helft (’16)

Mourad Chalhi (FCW)                                   AM-12 2e helft (’23)

 

rode Kaarten:

Mohammed el Hachioui  (2x geel)

 

Spelerslijst FC Westland/EventPlaza:

1 Yousfi, Naim el [34]
2 Laari, Mo [20]
3 Oostrom Soede, Kaz van [24]
4 Graaf, Mikey de [21]
5 Triep, Patrick [20]
8 Chalhi,Mourad
9 Coskun, Onur [20]
10 Amarouche Saidi, Brahim [23]
11 El Osrouti, Mohamed [21]
12 Murat dgermenci,
21 Rody Jansen